Ολοκληρώθηκε η εναλλαγή των 4 μελών της ΚΠΕ που εκλέχθηκαν με τη λίστα της Πρωτοβουλίας

Στο 5ο Συνέδριο η λίστα της Πρωτοβουλίας είχε εκλέξει 4 μέλη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, τους σ. Γιώργο Χελάκη, Κώστα Μαρματάκη, Χρήστο Πιλάλη και Ρούσσα Μαρκάκη. Ακολούθως ο σ. Μαρματάκης εκλέχθηκε και στην Πολιτική Γραμματεία.

Δεδομένου ότι η εναλλαγή στα κομματικά αξιώματα αποτελεί βασική αρχή της τάσης, στην πρόσφατη σύνοδο της ΚΠΕ (που συνέπεσε με το μέσο της θητείας της) ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παραπάνω με τους τέσσερις πρώτους επιλαχόντες.

Έτσι η νέα «τετράδα» αποτελείται από τους: Βαγγέλη Πιλάλη (ΠΚ Περιστερίου), Μάρκο Χατζησάββα (ΠΚ Χανίων), Βρασίδα Ζευγολατάκο (ΠΚ Μανιάτικων Πειραιά) και Βούλα Πασχάλη (ΠΚ Περιστερίου). Στην Πολιτική Γραμματεία πηγαίνει ο Β. Πιλάλης.

Update 09/2009: Λόγω φόρτου προσωπικών υποχρεώσεων, ο σ. Ζευγολατάκος έκρινε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει με συνέπεια τα καθήκοντά του στην ΚΠΕ. Αντικαταστάθηκε από το Φάνη Κουρεμπέ, γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας.

Update 01/2010: Η σ. Πασχάλη παραιτήθηκε από την ΚΠΕ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντικαταστάθηκε από την Αθηνά Λουράντου.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ολοκληρώθηκε η εναλλαγή των 4 μελών της ΚΠΕ που εκλέχθηκαν με τη λίστα της Πρωτοβουλίας

 1. ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ

  Επειδή η κατάσταση δεν πάει άλλο με το κουκούλωμα και τις ισορροπίες, έχουμε ξεκινήσει πρωτοβουλία για την συγκέντρωση υπογραφών για έκτακτο συνέδριο. Η φόρμα βρίσκεται στο dosepasa.wordpress.com. Ζητάμε την υποστήριξη της Πρωτοβουλίας, να υπογράψετε και να διακινήσετε την έκκληση για υπογραφές. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
  Γιάννης Χατζηχρήστος, ΠΚ. Π.Φαλήρου
  Δημήτρης Κωφίδης, ΠΚ. Αμαρουσίου
  Γιάννης Κυριακάκης, ΠΚ. Εξαρχείων

 2. Η εναλλαγή στην ΚΠΕ σημαίνει ότι ο κ. Χελάκης μπορεί να αφοσιωθεί πλέον σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να υπηρετεί τα συμφέροντα του Σωκράτη Κόκαλη μέσα από τα αθλητικά ΜΜΕ του και να συκοφαντεί τον Παναθηναϊκό, και ό,τι στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του μεγάλου ηγέτη. Πρότυπο αριστερής πρακτικής πάντως, και δημοσιογραφίας φυσικά! Μήπως τελικά η αριστερή μας ιδιότητα σταματάει όταν αρχίζει η μεγάλη μάσα;

  1. Apollonarasfc απάντησε:

   Ο σύντροφος είχε παραιτηθεί νωρίτερα από τους υπολοίπους τρεις, ώστε να αφοσιωθεί στην αντιμετώπιση των προσωπικών οικονομικών προβλημάτων του. Όπως λοιπόν βλέπεις, η «μεγάλη μάσα» που περιγράφεις υπάρχει μόνο στη φαντασία σου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s