Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας για την Αριστερή Ανασύνθεση 22/02/2015

.

Η καταρχήν συμφωνία στο Eurogroup οφείλει να βάλει σε βαθύ προβληματισμό τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά ο διάβολος δεν κρύφτηκε στις λεπτομέρειες. Κάνει φανερή την παρουσία του στους όρους της συμφωνίας. Το μνημόνιο έγινε μεταβατικό πρόγραμμα, η τρόικα έγινε «θεσμοί» και τα  έντεκα εκατομμύρια του ΤΧΣ επέστρεψαν από τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά ταμεία για να μην  τα πάρουν τα κακά παιδιά της κυβέρνησης και τα σπαταλήσουν σε μέτρα καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Τη Δευτέρα το βράδυ δεν θα αξιολογηθούν τα έργα αλλά κι αυτές ακόμα οι προθέσεις της νέας κυβέρνησης. Ο έλεγχος θα είναι προληπτικός τώρα και κατασταλτικός στη συνέχεια. Η καταβολή της δόσης θα συνεχίσει να τρομοκρατεί την Ελληνική κοινωνία.

Κάτω  από αυτές τις συνθήκες το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ανασυνταχτεί και να συζητήσει. Αλλοίμονο αν μαζί με μια κακή συμφωνία έχουμε και κάποιους κομματικότερους ημών των υπολοίπων που έφτασαν να λοιδορούν τον Μανώλη Γλέζο και να απαιτούν τη διαγραφή άλλων επειδή κατέγραψαν την ισχυρή διαφωνία τους .

Η Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση με τις μικρές της δυνάμεις ζητεί και προτείνει σε όλους και όλες να ζητήσουν την άμεση σύγκλιση της Κ.Ε.

Κόμμα χειροκροτητής  και κομματικά μέλη που ελεεινολογούν όσους διαφωνούν, είναι η χειρότερη προσφορά στην κυβέρνηση.

Χωρίς κραυγές  και συντροφικά μαχαιρώματα πρέπει να συζητήσουμε για την νέα κατάσταση και να πάρουμε δεσμευτικές αποφάσεις.

Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του. Τώρα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s